ūüĎ∑‚Äć Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet¬†verdwijnen.ūüĎč
Wie ben ik? -  Bezigheden -  marmietje

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Bezigheden

Spike

Wegens gezondheidsredenen  kan ik niet meer uit werken gaan.
Het huishouden is natuurlijk kleiner geworden sinds de kinderen het huis uit zijn.  Ik doe aan vrijwilligerswerk o.a als comitédame bij Kind & Gezin.  Dit is wat alle moeders wel kennen , de raadpleging voor zuigelingen.  Mijn taak is daar de baby's te meten en te wegen. Twee keer in de maand doe ik dit en nog wel in het zelfde gebouw  als Wijzer.

Marc is sind 01 augustus 2008 met pensioen.  Dat geeft ons veel vrije tijd die we invullen met allerhande leuke dingen. Wat mij betreft is dit mijn stamboom opzoeken, fotograferen en foto's bewerken. 's Avonds ben ik vaak aan het spellewerken. Onze tuin mag ook worden gezien.  Over die hobby's vertel ik later meer. Samen gaan we wandelen en fietsen. Op reis gaan is wel onze grootste hobby. 
Sinds september 2008 hebben we weer een hond, een Whippet (windhond) Hij komt uit het asiel. Door spijtige omstandigheden was hij daar beland. Hij noemt Spike en is een schat van een hond.

Azucar salsadanscentrum

Elke week gaan we ook les volgen in het Salsadanscentum van mijn broer.
Het is gelegen aan de kerk van St Jozef te Brugge. Salsa is een Cubaanse dans, heel beweeglijk en met veel figuren. Leuk om te leren of zelfs om er naar te kijken.  Op 4 januari 2009 is het opendeur met met gratis les en op maandag 5 januari begint de nieuwe cursus. Er zijn lessen voor zowel beginnelingen als voor gevorderden.  Je moet maar eens naar z'n site gaan kijken Azucar bekijk filmpje